Öppet_hus

EXTRA ÖPPET HUS

Onsdagen den 10 April kl. 17.00 har vi ett extra öppet hus för elever som söker Larm- och säkerhetsteknik. Då finns Larmbranschen, företag, lärare på plats för att informera elever och vårdnadshavare om utbildningen, yrket och det stora behovet av arbetskraft inom yrket.

Vi erbjuder alla som läser profilen Larm- och säkerhetsteknik att läsa in examen på El- och energiprogrammet. De kurser som finns i yrkespaketet är samma kurser som finns i programstrukturen för att få examen på El och energiprogrammet. Därför är även elever som är intresserade av El- och energiprogrammet i sin helhet varmt välkomna att komma på öppet hus.

Om man inte kan komma på informationstillfället så kan man boka individuella besök genom att kontakta mig, Jörgen Frohm, på jorgen.frohm@vastsvenskagymnasiet.se