NYHETER

Studiebesök Fågelcentralen

Publicerat 2019-09-27

I onsdags, den 25/9, var NATUR19 på studiebesök vid Fågelcentralen. Där gick de igenom bl.a. vilka arter av fåglar, groddjur, ödlor och ormar som finns i Sverige.

Studiebesök Astra Zeneca

Publicerat 2019-09-09

På måndag, den 11/9, åker klass NATUR19 på studiebesök till AstraZeneca.

Invigning

Publicerat 2019-09-09

Nu är skolan äntligen helt färdigställd! Alla årskurser och program är igång och skolan är full av liv och rörelse.
Det firade vi med invigning för all personal och folk utifrån som varit involverade i skolan på ett eller annat sätt sen starten hösten 2017.

Studiebesök Nordens Ark

Publicerat 2019-09-06

Klasserna NATUR19 och PREP19 åkte på studiebesök till Nordens Ark tisdagen den 3/9. Där fick de en guidad tur runt parken, se alla djuren och höra om Nordens Arks historia och deras viktiga arbete kring bevarandet av hotade arter och djur. Väldigt uppskattat av både elever och personal.

Idrottsdag

Publicerat 2019-08-20

Nu på fredag, den 23/8, har alla elever på skolan idrottsdag på Slottsskogsvallen. Vi möts där kl 9 och har fullt med aktiviteter fram till kl 12. Sen önskar vi alla en fin helg och tackar alla för fin start på terminens första vecka.

Välkomna till läsåret 19/20

Publicerat 2019-08-12

Vi önskar alla elever välkomna till ett nytt läsår på Västsvenska Gymnasiet.

Under sommaren har våra lokaler gått igenom en stor upprustning med bl.a. nya salar, personalrum och ett elevkafé. Nytt för detta läsår är också att varje elev får ett personligt lunchkort som gäller på utvalda restauranger i närheten och att vi då inte längre äter lunch på skolan.

Alla ettor har upprop på skolan måndagen den 19:e augusti kl 09:00.
Alla tvåor och treor har upprop på skolan tisdagen den 20:e augusti kl 09:00.
Första veckan mjukstartar vi med halvdagar fram till kl 12:00 för alla elever, med idrottsdag på fredagen, sen kör vi på som vanligt från den 26:e augusti och framåt.

Vi hoppas alla har haft ett fantastiskt sommarlov, och är utvilade och redo för ett nytt och utvecklande läsår.

Skolavslutning

Publicerat 2019-06-02

Tack till alla våra elever för ett fantastiskt läsår!
Vi önskar er ett underbart sommarlov, glöm inte av att vila upp er
och att njuta ordentligt.

Nästa läsår startar vi måndagen den 19:e augusti kl 09:00 för alla ettor
och på tisdagen den 20:e augusti kl 09:00 för alla tvåor och treor.

Ha en fin sommar!